POE Switch

Endüstriyel POE Switch

Zorlu koşullarda çalışmak üzere tasarlanmış, sağlam PoE anahtarları olarak da bilinen endüstriyel PoE Switch, en zorlu endüstriyel ortamlarda çalışacak şekilde üretilmişlerdir. Bu endüstriyel sınıf PoE anahtarlarının bariz avantajları, toza, kire, neme, genel olarak -40 ℃ ile 75 ℃ arasındaki sıcaklık dalgalanmalarına ve cihaza zarar verebilecek diğer risklere dayanabilmeleridir. Bu nedenle, dayanıklı PoE anahtarları, dış mekan IP kamera sistemleri ve dış mekan kablosuz için çözümler sağlayabilecek ürünlerdir.

Dış Mekan IP Kamera Sistemlerinde Endüstriyel PoE Switch
Dış mekan IP kamera sistemlerinde endüstriyel PoE anahtarlarını kullanan uygulamalar arasında akıllı şehirler, trafik izleme, enerji üretimi ve dağıtım izleme, petrol sahası ve boru hattı izleme, su istasyonu-deposu izleme ve daha fazlası yer alır.

Dış Mekan IP Kamera Uygulamalarında Endüstriyel PoE Anahtarının Avantajları
-Endüstriyel yapılarda, zorlu koşullarda, güvenilir bir ağı garanti eder PoE anahtarı, -40 ℃’den + 75 ℃’ye kadar; aşırı şok, titreşim ve aşırı sıcaklıklara dayanmak için mükemmel olan IP30, IP40 veya daha yüksek seviye koruma derecesine ulaşan sertleştirilmiş bir muhafaza ile donatılmıştır. Ayrıca, zorlu ortam PoE anahtarının değişken dış ortamlarda elektrostatik boşalmaya, elektromanyetik girişime ve harici elektrik dalgalanmalarına karşı yeteneği önemlidir. Normal ağ PoE anahtarları belirli aşırı koşullara dayanmak için yetersizken, endüstriyel güç anahtarı zorlu koşullarda verileri kararlı bir şekilde iletir.

-Endüstriyel PoE anahtarları hızlı ve güvenilir bağlantı sağlar. Dış mekan IP kamera sistemlerinin zorluklarından biri, bir şeyler ters gittiğinde kesinti süresini en aza indirmek ve her zaman sürekli izleme sağlamaktır. Endüstriyel bir Ethernet anahtarı, PTP, ERPS, güç yedekliliği, zorlu ortamlar için tasarım ve daha dayanıklı bileşenler gibi daha fazla özelliğe sahip olduğundan bunu yapar. Ancak normal ( endüstriyel olmayan ) Ethernet anahtarları, bu özellikleri karşılamaz. Onlar kontrollü sıcaklığa sahip ve ölçülebilir gecikmenin tolere edildiği yerlerde kullanılabilir.